logo_04

Kerkstraat 86 a
1391 HD Abcoude
+31 294 283855
Eussen@training-development.nl
Neem contact op

IN COMPANY TRAINIGNEN

persoonlijke-effectiviteit

TEAMBUILDING

Door veranderingen binnen een organisatie of in de omgeving kan de dynamiek binnen een team opeens veranderen. Effectief samenwerken wordt lastig, de sfeer wordt gespannen en alle energie lijkt verloren.

Lees meer

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

EXECUTIVE COACHING

Managers hebben soms behoefte hun denkbeelden te toetsen aan een onafhankelijk adviseur. EED verzorgt daartoe coaching waarbij de deelnemer inspiratie opdoet en feedback krijgt. Dit kan op het gebied van:

Lees meer

executive-coaching

CULTUURVERANDERING

Voor een cultuurverandering is het belangrijk de deelnemers te laten herkennen wat kenmerkend is voor een bepaalde (bedrijfs-)cultuur. Vervolgens kunnen de deelnemers bij zichzelf te rade gaan of ze deze kenmerken wenselijk vinden of niet.

Lees meer

cultuurveranderingen

visueel-ontwerp-peter-eussen3_16

COACHEND LEIDERSCHAP

Een organisatie kan niet zonder competente leidinggevenden en managers. Zij vervullen een rol die op emotioneel en strategisch gebied altijd iets meer eist. Bovendien is het een rol die niet stilstaat maar tijdens de loopbaan een grote ontwikkeling doormaakt.

Lees meer

PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT

Deze training is geschikt voor zowel beginnende of ervaren managers en beginnende of ervaren professionals. Regelmatig komen werknemers in hun loopbaan op een punt waarop ze behoefte hebben aan een evaluatie van hun doelstellingen en hun carrière. Tijdens de training Persoonlijke effectiviteit wordt aandacht besteed aan het beïnvloeden van de omgeving zonder dat er een hiërarchische basis voor bestaat.

Lees meer

persoonlijke-effectiviteit

coach-de-coach

COACH DE COACH

Binnen veel organisaties is er vraag naar onderlinge coaching. Een effectieve oplossing is om sleutelfiguren in de organisatie hiervoor te trainen. Zij kunnen vervolgens de anderen stimuleren elkaar positieve maar ook negatieve feedback te geven. De training richt zich daarbij op:

Lees meer