logo_04

Kerkstraat 86 a
1391 HD Abcoude
+31 294 283855
Eussen@training-development.nl
Neem contact op

LOCATIES

NEDERLAND

locatie_nederlandOmdat we sterk geloven in een totaalconcept, maken wij gebruik van specifieke locaties in Nederland en België. Wij zoeken locaties die sterk ondersteunend werken ten aanzien van de gedragsmatige doelstelling. Vanwege deze reden, werken we niet in geëikte vergaderlocaties, omdat die niet uitnodigen tot veranderen en leren.

Zo gebruiken wij ons eigen trainingscentrum in België voor de langere interventies. Voor de kortere sessies in Nederland gebruiken wij vergelijkbare mooie landgoederen, bijvoorbeeld in Breda en Havelte. In plaats van luxe bieden deze omgevingen rust en huiselijkheid. Wij maken exclusief gebruik van deze accommodaties, dus de gehele training zal in beslotenheid van de groep plaatsvinden.

De opzet en sfeer is er een van eenvoud en weinig mogelijkheden om je te distantiëren van de groep. Zo maakt zelf samen koken een vast onderdeel uit van een sessie als deze. Deze opzet kiezen wij vanwege het effect hiervan op de groepsdynamiek.

Voor persoonlijke coaching, supervisie en afstemmingsbijeenkomsten, maken wij gebruik van onze nieuwe praktijkruimte aan het Gein in Abcoude.

Uitzicht over het prachtige natuurgebied ‘Het Gein’ geeft de rust en reflectie die nodig zijn bij deze gesprekken.

ARDENNEN

locatie_ardennen

Onze locaties in de Ardennen zijn steeds ingericht op informeel samenzijn, samen ervaringen opdoen, stevig evalueren en perfecte mogelijkheden en uitrusting om onze 'high impact' buitenoefeningen te kunnen doen. De sfeer is er een van eenvoud en authenticiteit, passend bij onze methodiek.

We kunnen werken met een-of meerpersoonskamers, maar de essentie blijft 'op elkaar aangewezen zijn'.

OP AANVRAAG

locatie_op_aanvraag

Het kan voorkomen, dat een bepaalde organisatiedoelstelling om bijzondere omgevingen vraagt. Thema’s als "verbreden van de horizon", "multicultureel begrip” of "echt uit de comfortzone komen" hebben ons de laatste jaren gebracht naar bijzondere locaties als de Franse Alpen, de Zuidelijke Atlas in Marokko en India.

Ook daar weer minder vanwege het incentive karakter ervan, alswel vanwege de ondersteuning van de omgeving ten aanzien van de doelstellingen die behaald moeten worden, passend in een totaalconcept van trainers, ondersteuners, locatie en methodiek.