logo_04

Kerkstraat 86 a
1391 HD Abcoude
+31 294 283855
Eussen@training-development.nl
Neem contact op

"SOMS HEB JE MEER DAN EEN GOED GESPEK NODIG OM MENSEN IN BEWEGING TE KRIJGEN"

Om te kunnen excelleren moeten personen en organisaties zichzelf regelmatig opnieuw uitvinden. Eussen Executive Development begeleidt deze veranderingsprocessen al meer dan 30 jaar. Daarvoor maakt EED gebruik van verschillende onalledaagse methodieken zoals bijvoorbeeld action based learning.

Resultaat

Het resultaat is dat persoonlijke ambities en
organisatiedoelstellingen evenwichtig, bestendig en succesvol worden gerealiseerd.

Intensieve aanpak

Onze intensieve aanpak zorgt ervoor dat de benodigde tijd voor een cultuuromslag of het kweken van teamgeest kan worden teruggebracht van maanden naar enkele weken.

Beleef Eussen Executive Development

Locaties

locatie_nederland

Nederland

Omdat we sterk geloven in een totaalconcept, maken wij gebruik van specifieke locaties in Nederland en België. Wij zoeken locaties die sterk ondersteunend werken ten aanzien van de gedragsmatige doelstelling. Vanwege deze reden, werken we niet in geëikte vergaderlocaties, omdat die niet uitnodigen tot veranderen en leren.

locatie_ardennen

Ardennen

Onze locaties in de Ardennen zijn steeds ingericht op informeel samenzijn, samen ervaringen opdoen, stevig evalueren en perfecte mogelijkheden en uitrusting om onze 'high impact' buitenoefeningen te kunnen doen. De sfeer is er een van eenvoud en authenticiteit, passend bij onze methodiek.

locatie_op_aanvraag

Op aanvraag

Het kan voorkomen, dat een bepaalde organisatiedoelstelling om bijzondere omgevingen vraagt. Thema’s als "verbreden van de horizon", "multicultureel begrip” of "echt uit de comfortzone komen" hebben ons de laatste jaren gebracht naar bijzondere locaties als de Franse Alpen, de
Zuidelijke Atlas in Marokko en India.

Reacties

Wico de Boer, World Taks & employment Services: “Peter combineert een scherpe analyse met een dosis relativerende humor.”

Lees meer